Enter your E-mail Address below for Free E-mail Alerts right Into your Inbox: -
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email

KBC Registration - Online Process, Question Answer, Official Website

KBC Registration
  • Kaun Banega Crorepati (KBC) fans who want to apply in the show there is a Good News for them. 
  • Wait is over because KBC is going to start expected in the coming months. 
  • Interested applicants can do their registration through online process and also get the question answer from the official site.
  • KBC Season 8 Registration 2014 starts and telephone lines will open soon. 
  • Interested people who want to check their fate can apply through online process. 
  • In this KBC Season 8 Registrations 2014, Amitabh Bachchan will ask one question on Sony TV on the respective dates onwards. You have to give the correct answer by telephone.
  • Amitabh Bachchan will be asked 10 questions from the general telephone users and 5 questions from IDEA subscribers. 
  • You have to reply with right answer by Choosing Option A) B) C) D) and send it through SMS. 
  • No need to worry about the charges because normal charges will be applicable on sending SMS. 
  • Privatejobshub is providing you some questions with answer for the registration.

Process of applying in KBC
  • Check out the KBC website kbc.sonyliv.com/kbc/participateNow
  • First register yourself on the website and then asked to choose a username and a password to be able to register for the Show.
  • Enter their mobile number by which Company will be able to get in touch with the registrants
  • Registrants shall enter the circle (select one of the City/State from the options provided in the Application) that the telephone number belongs to. 
  • Please note that online registrations are chargeable at Rs. 50 for upto 10 registrations
  • Payments can be made by any of the payment modes provided by the third party from time to time.
  • After filling all details submit it

Question & Answer

Question 1: Whose birthday is celebrated as ‘Engineers’ Day’ in India?

A. A P J Abdul Kalam B. John C. Gammon C. M Visvesvaraya D. Soren Krisitian Toubro

Answer: M Visvesvaraya

Question 2: Which of these vegetables is also called ‘Vilaayati Baingan’?

A. Apple Gourd B. Onion C. Drumstick D. Tomato

Answer: Tomato

Question 3: Which of these roles does Salman Khan play in the film ‘Partner’?

A. Tech Guru B. Palmist C. Love Guru D. Career Counsellor

Answer: Love Guru

Question 4: Where was Lord Rama and Lakshman’s sasural?

A. Hastinapur B. Mithila C. Ayodhya D. Mathur

Answer: C. Mithila

Question 5: Other than ‘King’, what word is common to the names of the two IPL teams?

A.Knight B. Rider C. Royal D. Challenger

Confidence- The Key to Success

Answer: C. Royal

Question 6: What is the colour of octopus blood?

A.Blue B. White C. Red D. Yellow

Answer: Blue

Question 7: According to the Mahabharata, who crowned Karna, Kunti’s son, the King of Anga?

A.Dhritarashtra B. Pandu C. Yudhishtira D. Duryodhana

Answer: Duryodhana

Question 8: What is the middle name of Sachin Tendulkar?

A.Ravi B. Ramesh C. Rajesh D. Ramakant

Answer: Ramesh

Question 9: Which of these nursery rhyme characters is usually portrayed as an egg?

A.Jill B. Jack C. Humpty Dumpty D. Incy-Wincy Makda

Answer: Humpty Dumpty

Question 10: According to a popular Hindi film song, “Pappu can’t …….. Saala

A. Sing B. Love C. Think D. Dance

Answer: Dance


Note: Check more details through the official site




Sarkari Naukri

Current Affairs

Recruitment 2014

Private Jobs

Railway Jobs

Application Form

PREPARATION TIPS

Career Options

Online Tests

Written Exam tips

Civil Services

Math
(Preparation Tips)|(Online Quiz )

Interview Tips

Banks Jobs

Reasoning
(Preparation Tips)|(Online Quiz)

Resume Writing Tips

Study Abroad

Computer Knowledge
( Preparation Tips)|(Online Quiz )

Check Result - Internet

Memory Power Tips

General Awareness
( Preparation Tips)|(Online Quiz )

Fill Online Application

Distance Education

Typing Test

Job searching tips

Retail Management

Computer Quiz for Bank, Railway

Group Discussion

English Preparation

Hospital Management

how write good answer

Mass Communication

CLERK - Online Practice Test

Selection Process

Foreign Language

Study Abroad

Nausena Bharti

SSB Interview Q- A

Maximise your score in exam

Enter your E-mail Address below for Free E-mail Alerts right Into your Inbox: -
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email

No comments:

Post a Comment

Don't Add Comment with Spam Purpose

x

Subscription to FREE Email Alerts

Enter your E-mail Address below for Free E-mail Alerts right Into your Inbox: -
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email