Enter your E-mail Address below for Free E-mail Alerts right Into your Inbox: -
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email

Dell Placement Papers 2014 with Answers Campus Paper Pattern Download PDF

Dell Placement Papers 2014

Dell is a trusted and diversified information technology supplier and partner in employing 65200 employees worldwide working towards selling a comprehensive portfolio of products and services.

In this Section we had given Dell Placement Papers 2014 with Answers, These papers are based on the campus paper pattern. Applicants can also download Placement paper through Dell official website.

Pattern for Dell interview is quite easy as they ask same questions again & again to check your stability. Dell paper pattern consists of five rounds

1. Introduction.
2. Hr Round.
3. Voice Assent Round.
4. Operational Manager Round.
5. Hr Round (Reg sal & etc.)

Interview TipsGet Full Details


Questions that had come regularly In DELL previous year’s placement papers

1. The Head Quarters of the International Cricket Council is in:
(A) Britain
(B) Australia
(C) Dubai
(D) Kuwait

Ans. C

2. Which food crop has the maximum content of proteins?

(A) Maize
(B) Wheat
(C) Soyabean
(D) Groundnut

Ans. C

3) Name the Mohanlal movie which is based on the Independence struggle

(A) Keerthichakra
(B) Kalapani
(C) 1921
(D) Lal Salam

Ans. B

4. Those who do not work may not eat ' Who said this?

(A) Hitler
(B) Lenin
(C) Stalin
(D) Bismark

Ans. C

5. Carbohydrates consist of:

(A) Carbon and Hydrogen
(B) Carbon, Hydrogen and Oxygen
(C) Carbon and Oxygen
(D) Carbon, Hydrogen and Nitrogen

Ans. B

6. 'HMS Beegil' is a word associated with Charles Darwin. What is it?

(A) A scientist
(B) A monkey
(C) A ship
(D) A tree

Ans. C

7. The use of Galvanometer

(A) To measure the intensity of sound
(B) To measure the depth of water
(C) To measure the electric currents
(D) To measure the speed of a vehicle

Ans. C

8. Persons sitting in an artificial satellite of the earth have:

(A) Half weight
(B) 60 % weight
(C) 75% weight
(D) Zero weight

Ans. D

9. The instrument used to convert AC current to DC current:

(A) Electric motor
(B) Rectifier
(C) Microphone
(D) Dynamo

Ans. B

10. Who was the first Indian to win an Oscar?

(A) Satyajith Ray
(B) A.R. Rahman
(C) Inder Thakur
(D) Bhanu Athalya

Ans. D

Latest DELL Updates:
Check Important Jobs Updates – Private & Government Sector
Jobs by Qualification




Sarkari Naukri

Current Affairs

Recruitment 2014

Private Jobs

Railway Jobs

Application Form

PREPARATION TIPS

Career Options

Online Tests

Written Exam tips

Civil Services

Math
(Preparation Tips)|(Online Quiz )

Interview Tips

Banks Jobs

Reasoning
(Preparation Tips)|(Online Quiz)

Resume Writing Tips

Study Abroad

Computer Knowledge
( Preparation Tips)|(Online Quiz )

Check Result - Internet

Memory Power Tips

General Awareness
( Preparation Tips)|(Online Quiz )

Fill Online Application

Distance Education

Typing Test

Job searching tips

Retail Management

Computer Quiz for Bank, Railway

Group Discussion

English Preparation

Hospital Management

how write good answer

Mass Communication

CLERK - Online Practice Test

Selection Process

Foreign Language

Study Abroad

Nausena Bharti

SSB Interview Q- A

Maximise your score in exam

Enter your E-mail Address below for Free E-mail Alerts right Into your Inbox: -
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email

No comments:

Post a Comment

Don't Add Comment with Spam Purpose

x

Subscription to FREE Email Alerts

Enter your E-mail Address below for Free E-mail Alerts right Into your Inbox: -
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email