Enter your E-mail Address below for Free E-mail Alerts right Into your Inbox: -
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email

Current Affairs November 2014 Question and Answers PDF Free Download

Current Affairs November 2014

Candidates who are preparing for any upcoming competition exam, recruitment exam or for such a test in which Current Affairs is one of the compulsory subject then they are at the right place. Current Affairs November 2014 question answer in Pdf form can be free downloaded from the below section.

Current affairs are based on the present events, function and all the latest news. Candidates may make use of this Latest Current Affairs of month November  and download the PDF Quiz files from the beneath section of this page.

Current affairs are the questions that will help you to crack any of the examination like Railway, banking, TET, SSC, Army and many more. Here we are going to mention some current affair Questions and Answers and latest news & updates related to those things that happen to be noticed in the month of November 2014.

In the below mention section you can see the entire details and the current affairs questions / News which are provide by the team of privatejobshub.



Current Affairs of November 2014:
  • Richest man of Japan Masayoshi Son announced its biggest ever investment in India
  • 51 countries signed pact in tax evasion crackdown
  • Manjul Bhargava won Fields Medal for the year 2014
  • SoftBank of Japan to invest 10 billion dollars in India
  • World Bank released India Development Update
  • Union Government scrapped ongoing selection process of CMDs, EDs in PSBs
  • Serena Williams won the Singles title of BNP Paribas WTA Finals Singapore 2014
  • A C N Nambiar described as a Soviet spy by declassified documents of National Archives
  • Google CEO Larry Page appointed Sundar Pichai as new Product Chief of Google
  • Pankaj Advani won World Billiards Point Format Championship
  • Parliament of Australia lifted ban on facial coverings in Public areas
  • Alan Eustace broke world altitude record for a parachute jump
  • WHO declared Nigeria as Ebola Free country
  • Police Commemoration Day observed

Question and Answers:

Qusetion: 1. who released a report on child poverty titled Children of the Recession?

Answer: UNICEF

Question: 2.Who won the DSC prize 2014?

Answer: Cyrus Mistry


Question: 3:Who is the new chairman of Microsoft?

Answer: John Thompson

Question: 4:Name of the south Sudan president?

Answer :Salva Kiir Mayardit


Question: 5:Which country announced first ever Dadabhai Naoroji Awards

Answer :UK

Question: 6: Which chief executive manager and managing director of Birla Sun Life Insurance is now appointed as the CEO and MD?

Answer. Pankaj Razdan.


Question7. Which Airports are declared as the International Airport of India recently?

Answer: Bhubaneswar and Imphal  

Question8. Who won the women’s double Portugal open title 2014?

Answer: Cara Black and Sania Mirza


Question:9. What is the national game of Spain?

Answer: Bull Fighting

Question:10.Who is the author of Devdas?

Answer: Sarat Chandra Chattopadhyay



Sarkari Naukri

Current Affairs

Recruitment 2014

Private Jobs

Railway Jobs

Application Form

PREPARATION TIPS

Career Options

Online Tests

Written Exam tips

Civil Services

Math
(Preparation Tips)|(Online Quiz )

Interview Tips

Banks Jobs

Reasoning
(Preparation Tips)|(Online Quiz)

Resume Writing Tips

Study Abroad

Computer Knowledge
( Preparation Tips)|(Online Quiz )

Check Result - Internet

Memory Power Tips

General Awareness
( Preparation Tips)|(Online Quiz )

Fill Online Application

Distance Education

Typing Test

Job searching tips

Retail Management

Computer Quiz for Bank, Railway

Group Discussion

English Preparation

Hospital Management

how write good answer

Mass Communication

CLERK - Online Practice Test

Selection Process

Foreign Language

Study Abroad

Nausena Bharti

SSB Interview Q- A

Maximise your score in exam

Enter your E-mail Address below for Free E-mail Alerts right Into your Inbox: -
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email

4 comments:

  1. WAW, really nice for student, thnxxxx
    - rajeev

    ReplyDelete
  2. Sir jo quiz ya current affairs aap ne english mai load kiye hai hum chahte hai yahi hindi mai bhi ho.........

    ReplyDelete

Don't Add Comment with Spam Purpose

x

Subscription to FREE Email Alerts

Enter your E-mail Address below for Free E-mail Alerts right Into your Inbox: -
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email